USA medical ULTRA Joint Flex kapszula 60 db

USA medical ULTRA Joint Flex kapszula 60 db
4 790 Ft

Természetes módon támogatja az ízületi mobilitást. Segíti a test ízületeinek egészséges működését.

60 darab kapszula

 

OGYÉI Notifikációs Szám - 23333/2020

Részletek

Ízületi bántalmakat enyhítő étrend-kiegészítő Glükozamin, Kondroitin és Kurkuma hármas kombinációjával

Kiszerelés:  60 db

Ízhatása: semleges

Hatóanyag napi 3db kapszulában:

Glucosamine Sulfate (1500mg), Boswellia Extract (200mg), Chondroitin Sulfate (150mg), Turmeric (150mg), Quercetin (25mg), Methionine (25mg), MSM (Methylsulfonylmethane) (25mg), Bromelain (25mg)

 Származási ország: USA

 

Ízületi bántalmakat enyhítő étrend-kiegészítő Glükozamin, Kondroitin és Kurkuma hármas kombinációjával

 

Természetes módon támogatja az ízületek mobilitását. Az Ultra Joint Flex a sporttal, vagy az életkorral összefüggő ízületi problémák, a leterhelt, sérült ízületek okozta kellemetlen tünetek csökkentésében vállal szerepet. Főbb összetevői önállóan is kiválóak, azonban együtt több oldalról is támogatják az ízületek egészséges működését.

 

Glükozamin: támogatja a kimerült, sérült porcok regenerálódását.

Chondroitin: jótékony támogatást ad az elhasználódott, sérült porcok regenerálódásához, hozzásegít a porcok megfelelő mobilitásához, rugalmasságának visszaszerzéséhez.

Boswellia: melynek a gyulladásos folyamatok csökkentésében van szerepe. Kurkuma: tápanyagaival elősegíti az ízületi porcok rugalmasságának fenntartását.

 

Összetevők és hatóanyagtartalom a napi adagban (3 kapszula):

 

Glucosamine Sulfate (1500mg), Boswellia Extract (200mg), Chondroitin Sulfate (150mg), Turmeric (150mg), Quercetin (25mg), Methionine (25mg), MSM (Methylsulfonylmethane) (25mg), Bromelain (25mg), Cellulose (Vegetable Capsule), Rice Flour

 

Mire jó?

• 

életkorral járó ízületi problémák csökkentése

• 

hozzájárulhat a megfelelő porcképződéshez

• 

gyulladáscsökkentő

• 

segíti az ízületi mobilitást

• 

segíti a sérült porcok regenerálódását

• 

hozzájárul az egészséges ízületi működéshez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlott adagolás:

A legjobb eredmény elérése érdekében napi 3x1 kapszula bevétele javasolt étkezések előtt. A gyorsabb enyhülés érdekében kezdő adagként napi 3x2 kapszula bevétele is indokolt lehet induláskor, az első 2 hétben.

 

Figyelmeztetések: 

A termék glükozamin szulfát tartalma tengeri kagylóból származik. Ne használja a terméket, ha allergiás a termék bármelyik összetevőjére. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha Ön terhes vagy szoptat, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ. Azonnal hagyja abba az étrend-kiegészítő fogyasztását, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztal. Gyermekek elől zárva tartandó.


Csatlakozzon Facebook csoportunkhoz.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!